Krim istraživanje: krivotvorenje isprave i prikrivanje

Slika PU_ZG/slike/MUP/auto_policija01.jpg

Policijski službenici VI policijske postaje Zagreb nastavili su krim istraživanje iz prošle godine u kojem su, zbog osnovane sumnje da su izvršili tešku krađu provaljivanjem u skladište na Aveniji Dubrovnik, istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu doveli pet osumnjičenih muškaraca. U skladište, koje koriste Carinarnica „Zagreb“ i privatna tvrtka, provalili su 5./8. studenog prošle godine i otuđili chery tiggo, terenac; visokotlačne čistače, mobilne telefone, tehničku robu i velike količine duhanskih prerađevina. Otuđeni terenac pronađen je 26. siječnja ove godine u šumi kod Čazme gdje ga je, u ovom nastavku krim istraživanja, prvoosumnjičeni 42-godišnjak ostavio parkiranog. Automobil je prije toga bio parkiran u garaži napuštene obiteljske kuće, vlasništvo majke drugoosumnjičenog 19-godišnjaka. Prije toga, u prosincu prošle godine u podnožju parka prirode Medvednica, prvoosumnjičeni je s golfa u kvaru, skinuo riječke registracijske oznake i montirao ih na chery tiggo. Time je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprava. Kazneno djelo prikrivanja počinili su 19-godišnji, 28-godišnji i 36-godišnji muškarac koji su prvoosumnjičenom pomagali u premještanju ukradenog terenskog automobila. Posljednji muškarac, 30-godišnjak, je visokotlačne čistaće (otuđene u provali u skladište u studenome) prodao trećoj osobi iako je znao da su ukradeni Prvoosumnjičeni je muškarac odveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu dok protiv ostalih slijedi kaznena prijava za prikrivanje redovnim putem .   

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici VI policijske postaje Zagreb nastavili su krim istraživanje iz prošle godine u kojem su, zbog osnovane sumnje da su izvršili tešku krađu provaljivanjem u skladište na Aveniji Dubrovnik, istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu doveli pet osumnjičenih muškaraca.

U skladište, koje koriste Carinarnica „Zagreb“ i privatna tvrtka, provalili su 5./8. studenog prošle godine i otuđili chery tiggo, terenac; visokotlačne čistače, mobilne telefone, tehničku robu i velike količine duhanskih prerađevina.

Otuđeni terenac pronađen je 26. siječnja ove godine u šumi kod Čazme gdje ga je, u ovom nastavku krim istraživanja, prvoosumnjičeni 42-godišnjak ostavio parkiranog. Automobil je prije toga bio parkiran u garaži napuštene obiteljske kuće, vlasništvo majke drugoosumnjičenog 19-godišnjaka.

Prije toga, u prosincu prošle godine u podnožju parka prirode Medvednica, prvoosumnjičeni je s golfa u kvaru, skinuo riječke registracijske oznake i montirao ih na chery tiggo. Time je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprava.

Kazneno djelo prikrivanja počinili su 19-godišnji, 28-godišnji i 36-godišnji muškarac koji su prvoosumnjičenom pomagali u premještanju ukradenog terenskog automobila.

Posljednji muškarac, 30-godišnjak, je visokotlačne čistaće (otuđene u provali u skladište u studenome) prodao trećoj osobi iako je znao da su ukradeni

Prvoosumnjičeni je muškarac odveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu dok protiv ostalih slijedi kaznena prijava za prikrivanje  redovnim putem .  



Stranica