Požar kuće u IV. Kozari putu - nadopuna Informacije od 9. ožujka

U utorak, 8.ožujka oko 19.30 sati na području Peščenice, IV. Kozari put, izbio je požar potkrovlja obiteljske kuće u vlasništvu 37-godišnjaka. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a požar su ugasili vatrogasci. Očevidom je utvrđeno da je požar izbio zbog kratkog spoja na glavnom dovodu, od stupa javne rasvjete do ormarića, na predjelu pregibnog dijela.  Zapalila se izolacija vodiča, a plamen je zahvatio drvenu konstrukciju krovišta, izolaciju i lamperiju potkrovlja. Materijalna šteta nije utvrđena, no procjenjuje se manjom.  

 

Nadopuna Informacije od 9. ožujka

U utorak, 8.ožujka oko 19.30 sati na području Peščenice, IV. Kozari put, izbio je požar potkrovlja obiteljske kuće u vlasništvu 37-godišnjaka. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a požar su ugasili vatrogasci. Očevidom je utvrđeno da je požar izbio zbog kratkog spoja na glavnom dovodu, od stupa javne rasvjete do ormarića, na predjelu pregibnog dijela.

Zapalila se izolacija vodiča, a plamen je zahvatio drvenu konstrukciju krovišta, izolaciju i lamperiju potkrovlja. Materijalna šteta nije utvrđena, no procjenjuje se manjom.



Stranica