Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i uporaba sredstava prisile u Dubravi

Slika PU_ZG/slike/MUP/uhicenik03.jpg

U petak, 11. ožujka oko 0.30 sati na području Dubrave, Virovska, na ulici je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između 26-godišnjaka i 25-godišnjaka s jedne i 29-godišnjaka i 22-godišnjaka s druge strane. Potom je 26-godišnjak sjeo u osobni automobil honda prelude zagrebačkih registracijskih oznaka i unatrag krenuo prema 54-godišnjakinji koja je stajala pored honde. Udario ju je stražnjim dijelom vozila nakon čega je odvezena u KB Dubravu gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.  Dvadesetšestogodišnjak je pobjegao do okretišta tramvaja u Dubravi gdje su ga zatekli i uz uporabu sredstava prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje) uhitili policijski službenici. Odveli su 26-godišnjaka u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje gdje je mu je utvrđena koncentracija od 1,64g/kg alkohola.   

 

Foto: Ilustracija

U petak, 11. ožujka oko 0.30 sati na području Dubrave, Virovska, na ulici je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između 26-godišnjaka i 25-godišnjaka s jedne i 29-godišnjaka i 22-godišnjaka s druge strane. Potom je 26-godišnjak sjeo u osobni automobil honda prelude zagrebačkih registracijskih oznaka i unatrag krenuo prema 54-godišnjakinji koja je stajala pored honde. Udario ju je stražnjim dijelom vozila nakon čega je odvezena u KB Dubravu gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. 

Dvadesetšestogodišnjak je pobjegao do okretišta tramvaja u Dubravi gdje su ga zatekli i uz uporabu sredstava prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje) uhitili policijski službenici. Odveli su 26-godišnjaka u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje gdje je mu je utvrđena koncentracija od 1,64g/kg alkohola.  

 



Stranica