Razbojništvo u Ulici Ivana Mažuranića i dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom u Soblinečkoj

Slika PU_ZG/slike/MUP/policija03.jpg

U četvrtak, 10. ožujka oko 6 sati na području Kašine, Ulica Ivana Mažuranića, na parkiralištu ispred poštanskog ureda dvojica su nepoznatih maskiranih počinitelja uz prijetnju vaternim oružjem počinili razbojništvo nad 45-godišnjim, 43-godišnjim, 27-godišnjim i 34-godišnjim zaposlenicima pošte. Otuđili su im vreće s novcem i vrijednosnim pošiljkama. Razbojnici su se potom motociklom odvezli s mjesta razbojništva. Motocikl su ostavili u šikari i udaljili se s osobnim automobilom prema Soblincu. U Soblinečkoj cesti u bijegu su naišli na policijsku patrolu koja je krenula za njima. Počinitelji su osobnim automobilom naletjeli na službeno policijsko vozilo zbog čega je ono sletjelo s ceste u odvodni kanal. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđena dvojica policijskih službenika što je utvrđeno u KB Dubravi. Materijalna šteta nije utvrđena, no procjenjuje se većom.  Policija intenzivno traga za počiniteljima.  

 

Foto: Ilustracija

U četvrtak, 10. ožujka oko 6 sati na području Kašine, Ulica Ivana Mažuranića, na parkiralištu ispred poštanskog ureda dvojica su nepoznatih maskiranih počinitelja uz prijetnju vaternim oružjem počinili razbojništvo nad 45-godišnjim, 43-godišnjim, 27-godišnjim i 34-godišnjim zaposlenicima pošte. Otuđili su im vreće s novcem i vrijednosnim pošiljkama. Razbojnici su se potom motociklom odvezli s mjesta razbojništva. Motocikl su ostavili u šikari i udaljili se s osobnim automobilom prema Soblincu.  U Soblinečkoj cesti u bijegu su naišli na policijsku patrolu koja je krenula za njima. Počinitelji su osobnim automobilom naletjeli na službeno policijsko vozilo zbog čega je ono sletjelo s ceste u odvodni kanal. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđena dvojica policijskih službenika što je utvrđeno u KB Dubravi. Materijalna šteta nije utvrđena, no procjenjuje se većom.

Policija intenzivno traga za počiniteljima.



Stranica