Prometna nesreća u Donjoj Lomnici s teško ozlijeđenom osobom

U utorak, 15. ožujka oko 4 sata na području Velike Gorice, Donja Lomnica, u smjeru juga Deverićeve ulica, 20-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom VW golf zagrebačkih registracijskih oznaka. Zbog neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom, sletjela je s kolnika, udarila u stup javne rasvjete, a potom i u dvorišnu ogradu kuće na broju 62. Nakon nesreće, 20-godišnjakinja i 25-godišnji putnik iz golfa odvezeni su u Kliniku za traumatologiju gdje je utvrđeno da je 25-godišnjak teško, a 20-godišnjakinja lakše ozlijeđena.   

U utorak, 15. ožujka oko 4 sata na području Velike Gorice, Donja Lomnica, u smjeru juga Deverićeve ulica, 20-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom VW golf zagrebačkih registracijskih oznaka. Zbog neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom, sletjela je s kolnika, udarila u stup javne rasvjete, a potom i u dvorišnu ogradu kuće na broju 62.

Nakon nesreće, 20-godišnjakinja i 25-godišnji putnik iz golfa odvezeni su u Kliniku za traumatologiju gdje je utvrđeno da je 25-godišnjak teško, a 20-godišnjakinja lakše ozlijeđena.    



Stranica