Mirni prosvjed

Jučer, 17. ožujka u vremenu od 18 do 19,47 sati u Centru, na otvorenom prostoru Trga Petra Preradovića, a zatim i na širem području Grada Zagreba (na području Maksimira i Medveščaka), u organizaciji 26-godišnjaka, održan je mirni prosvjed građana. U 19,49 sati na raskrižju ulica Gunduliće i Varšavske zatečen je organizator prosvjeda koji je zbog zaštitne mjere zabrane pristupa lokacijama u užem Centru. priveden u službene prostorije na obavijesni razgovor, nakon čega je pušten. Sva pismena nadležnom sudu policija će dostaviti redovnim putem.  

Jučer, 17. ožujka u vremenu od 18 do 19,47 sati u Centru, na otvorenom prostoru Trga Petra Preradovića, a zatim i na širem području Grada Zagreba (na području Maksimira i Medveščaka), u organizaciji 26-godišnjaka, održan je mirni prosvjed građana.

U 19,49 sati na raskrižju ulica Gunduliće i Varšavske zatečen je organizator prosvjeda koji je zbog zaštitne mjere zabrane pristupa lokacijama u užem Centru. priveden u službene prostorije na obavijesni razgovor, nakon čega je pušten. Sva pismena nadležnom sudu policija će dostaviti redovnim putem.



Stranica