Prometna nesreća na Zagrebačkoj avenija – traže se svjedoci-očevici

Slika PU_ZG/slike/MUP/prometna.JPG

Jučer, oko 16,20 sati na nogostupu sjevernog kolnika Zagrebačke avenije, u blizini raskrižja s ulicom Dužice, nepoznati vozač bicikla skrenuo je na nogostup (biciklističku stazu), a da se pritom nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U tom trenutku na njegov bicikl naletjela je 41-godišnja biciklistica koja se kretala biciklističkom stazom u istom smjeru. Nepoznati vozač bicikla pobjegao je sa mjesta događaja, dok je 41-godišnjakinja lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u KB Sestre milosrdnice.  Radi utvrđivanja točnih okolnosti navedenog događaja, odnosno utvrđivanja identiteta bicikliste, molimo građane eventualne svjedoke-očevice da svoja zapažanja jave na broj telefona 6530-870 ili 192.   

 

Foto: Ilustracija

Jučer, oko 16,20 sati na nogostupu sjevernog kolnika Zagrebačke avenije, u blizini raskrižja s ulicom Dužice, nepoznati vozač bicikla skrenuo je na nogostup (biciklističku stazu), a da se pritom nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U tom trenutku na njegov bicikl naletjela je 41-godišnja biciklistica koja se kretala biciklističkom stazom u istom smjeru. Nepoznati vozač bicikla pobjegao je sa mjesta događaja, dok je 41-godišnjakinja lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u KB Sestre milosrdnice.      

Radi utvrđivanja točnih okolnosti navedenog događaja, odnosno utvrđivanja identiteta bicikliste, molimo građane eventualne svjedoke-očevice da svoja zapažanja jave na broj telefona 6530-870 ili 192.     



Stranica