Nogometna utakmica između NK „Dinamo“ i HNK „Hajduk“

Jučer, 19. ožujka od 20,10 do 22 sata na stadionu „Maksimir“ održana je nogometna utakmica između NK „Dinamo“ i HNK „Hajduk“. Broj posjetitelja iznosio je oko 12 000, a broj gostujućih navijača iznosio je oko 3 500.

Jučer, 19. ožujka od 20,10 do 22 sata na stadionu „Maksimir“ održana je nogometna utakmica između NK „Dinamo“ i HNK „Hajduk“. Broj posjetitelja iznosio je oko 12 000, a broj gostujućih navijača iznosio je oko 3 500. Prije, za vrijeme i nakon odigrane  utakmice u službene prostorije dovedeno je ukupno 19 navijača, od čega 8 domaćih i 11 gostujućih. Nakon provedene prekršajne obrade i krim. istraživanja 17 navijača je dovedeno u JZP do redovnog radnog vremena Suca za prekršaje (2 narušavanje javnog reda i mira, 1 posjedovanje pirotehnike i 14 za prekršaje iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima), dok su dvojica puštena, te će protiv njih biti podnijeta kaznena prijava redovnim putem.
Oštećeno je ukupno osam autobusa ZET-a, tri privatna osobna vozila i jedna osoba je lakše ozlijeđena od strane više nepoznatih muškaraca.

 



Stranica