Ubojstvo i pokušaj ubojstva na Vrbanima

Slika PU_ZG/slike/MUP/pistolj_I_lisice.jpg

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta u suradnji sa policijskim službenicima VII. Policijske postaje PU zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 27 godišnjakom zbog osnovane sumnja da je u petak 18. ožujka oko 16,30 u Palinovečkoj ulici, na gradilištu stambenog kompleksa, počinio kaznena djela: teško ubojstvo na štetu 40-godišnjaka i pokušaj ubojstva na štetu 28-godišnjaka. Kaznenom djelu prethodio je verbalni sukob između osumnjičenika i 40-godišnjaka. U jednom trenutku osumnjičeni je izvadio pištolj i uperio ga u 40-godišnjaka. Prije nego li je 27-godišnjak ispalio hitac, 40-godišnjak je ispred sebe povukao trećeg muškarca, 28-godišnjaka koji je prolazio pored njega. Osumnjičeni je, ispalivši hitac, zadao 28-godišnjaku prostrijelnu ranu. Nakon toga 40-godišnjak se i dalje nastavio sakrivati iza 28-godišnjaka, dok je osumnjičeni obilazio oko njih i kada bi ugledao nezaklonjeni dio tijela 40-godišnjaka u njega ispalio više hitaca. Nakon što je 40-godišnjak zadobio više ustrijelnih i prostrijelnih rana i pao je na tlo, dok se 28-godišnjak udaljio do obližnjeg stambenog kontejnera. Osumnjičeni je i nakon toga izvadio lovački nož i zadao više rana 40-godišnjaku na tlu. Od zadobivenih ozljeda 40-godišnjak je na mjestu preminuo, dok je 28-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KBC Dubrava. Osumnjičeni je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja priveden u Istražni centar Županijskog suda Zagrebu.   

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta u suradnji sa policijskim službenicima VII. Policijske postaje PU zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 27 godišnjakom zbog osnovane sumnja da je u petak 18. ožujka oko 16,30 u Palinovečkoj ulici, na gradilištu stambenog kompleksa, počinio kaznena djela: teško ubojstvo na štetu 40-godišnjaka i pokušaj ubojstva na štetu 28-godišnjaka.

Kaznenom djelu prethodio je verbalni sukob između osumnjičenika i 40-godišnjaka. U jednom trenutku osumnjičeni je izvadio pištolj i uperio ga u 40-godišnjaka. Prije nego li je 27-godišnjak ispalio hitac, 40-godišnjak je ispred sebe povukao trećeg muškarca, 28-godišnjaka koji je prolazio pored njega. Osumnjičeni je, ispalivši hitac, zadao 28-godišnjaku prostrijelnu ranu. Nakon toga 40-godišnjak se i dalje nastavio sakrivati iza 28-godišnjaka, dok je osumnjičeni obilazio oko njih i kada bi ugledao nezaklonjeni dio tijela 40-godišnjaka u njega ispalio više hitaca.

Nakon što je 40-godišnjak zadobio više ustrijelnih i prostrijelnih rana i pao je na tlo, dok se 28-godišnjak udaljio do obližnjeg stambenog kontejnera. Osumnjičeni je i nakon toga izvadio lovački nož i zadao više rana 40-godišnjaku na tlu. Od zadobivenih ozljeda 40-godišnjak je na mjestu preminuo, dok je 28-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KBC Dubrava. Osumnjičeni je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja priveden u Istražni centar Županijskog suda Zagrebu.             



Stranica