Prometna nesreća u Velikoj Mlaki; traže se svjedoci-očevici

Slika PU_ZG/slike/MUP/auto_policija04.jpg

Jučer, 24. ožujka u 12.55 sati, u Velikog Mlaki na parkiralištu kod Mercatora u ulici Napredak bb, dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznati vozač upravljao nepoznatim vozilom u smjeru zapada te je dolaskom do trgovine Mercator skrenuo u lijevo na parkiralište s južne strane kolnika. Neutvrđenim dijelom vozila naletio je na prednji lijevi bočni dio parkiranog osobnog automobila peugeot 207 zagrebačkih registracijskih oznaka, plave boje. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6221 144 ili 192.  

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 24. ožujka u 12.55 sati, u Velikog Mlaki na parkiralištu kod Mercatora u ulici Napredak bb, dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznati vozač upravljao nepoznatim vozilom u smjeru zapada te je dolaskom do trgovine Mercator skrenuo u lijevo na parkiralište s južne strane kolnika. Neutvrđenim dijelom vozila naletio je na prednji lijevi bočni dio parkiranog osobnog automobila peugeot 207 zagrebačkih registracijskih oznaka, plave boje.

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6221 144 ili 192.



Stranica