Kriminalističko istraživanje – krivotvorenje isprava

Slika PU_ZG/slike/MUP/ckv_vjestacenje_dokumenata01.jpg

Policijski službenici Postaje aerodromske policije Pleso proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim državljaninom Srbije zbog osnovane sumnje da je krivotvorio isprave. On je u nedjelju, 4. ožujka zrakoplovom doputovao iz Bruxellesa u Zagreb. Na graničnom prijelazu u Zračnoj luci Zagreb policijski su službenici utvrdili da koristi krivotvorenu putovnicu Republike Srbije. Također, kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni 44-godišnjak imao kod sebe i krivotvorenu vozačku dozvolu Republike Srbije.  Nakon kriminalističkog istraživanja je protiv osumnjičenog podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.   

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Postaje aerodromske policije Pleso proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim državljaninom Srbije zbog osnovane sumnje da je krivotvorio isprave. On je u petak, 4. ožujka zrakoplovom doputovao iz Bruxellesa u Zagreb. Na graničnom prijelazu u Zračnoj luci Zagreb policijski su službenici utvrdili da koristi krivotvorenu putovnicu Republike Srbije. Također, kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni 44-godišnjak imao kod sebe i krivotvorenu vozačku dozvolu Republike Srbije.

Nakon kriminalističkog istraživanja je protiv osumnjičenog podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici. 



Stranica