Razbojništvo

Kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjim bosanskohercegovačkim državljaninom policijski su službenici Policijske postaje Sesvete utvrdili osnovanu sumnju da je počinio razbojništvo na štetu 51-godišnjakinje. Naime, on je u ponedjeljak, 14. ovog mjeseca oko 20,30 sati u Sesvetama, u ulici Franje Habeka ušao u kuću, zaprijetio 51-godišnjakinji usmrćenjem i zatražio joj novac. Ona mu je u strahu za svoj život predala 180 kuna koje je on uzeo, kao i mobitel koji se nalazio na stolu te se udaljio u nepoznato.  Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz Posebno izvješće, predan u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  

Kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjim bosanskohercegovačkim državljaninom policijski su službenici Policijske postaje Sesvete utvrdili osnovanu sumnju da je počinio razbojništvo na štetu 51-godišnjakinje. Naime, on je u ponedjeljak, 14. ovog mjeseca oko 20,30 sati u Sesvetama, u ulici Franje Habeka ušao u kuću, zaprijetio 51-godišnjakinji usmrćenjem i zatražio joj novac. Ona mu je u strahu za svoj život predala 180 kuna koje je on uzeo, kao i mobitel koji se nalazio na stolu te se udaljio u nepoznato.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz Posebno izvješće, predan u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica