Protupravno oduzimanje slobode

Slika PU_ZG/slike/MUP/uhicenik04.jpg

Policijski službenici 5. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode na štetu 36-godišnjakinje. Dok je 36-godišnjakinja 3. travnja radila noćnu smjenu u Centru za komercijalne telefonske linije u Stančićevoj ulici, kroz balkonska vrata je oko 2 sata u poslovni prostor telefonske centrale ušao njoj nepoznati 37-godišnjak. Od 36-godišnjakinje je zatražio da sjedne i da prilikom preuzimanja poziva šuti o njegovoj prisutnosti. Za vrijeme njegova boravka u poslovnoj prostoriji 37-godišnjak se prema 36-godišnjakinji ponašao agresivno. Oko 8 sati pokušala je pobjeći no ovaj ju je u tome spriječio. Na kraju je došla do otvorenog prozora i počela vikati upomoć zbog čega se osumnjičeni uplašio i pobjegao. Policijski službenici su osumnjičenog zatekli oko 8.30 sati na tržnici u Branimirovoj ulici i odveli u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje. U policijskoj postaji izmjerena mu je koncentracija alkohola od 1.63g/kg, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja odveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici 5. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode na štetu 36-godišnjakinje.

Dok je 36-godišnjakinja 3. travnja radila noćnu smjenu u Centru za komercijalne telefonske linije u Stančićevoj ulici, kroz balkonska vrata je oko 2 sata u poslovni prostor telefonske centrale ušao njoj nepoznati 37-godišnjak.

Od 36-godišnjakinje je zatražio da sjedne i da prilikom preuzimanja poziva šuti o njegovoj prisutnosti. Za vrijeme njegova boravka u poslovnoj prostoriji 37-godišnjak se prema 36-godišnjakinji ponašao agresivno. Oko 8 sati pokušala je pobjeći no ovaj ju je u tome spriječio. Na kraju je došla do otvorenog prozora i počela vikati upomoć zbog čega se osumnjičeni uplašio i pobjegao.

Policijski službenici su osumnjičenog zatekli oko 8.30 sati na tržnici u Branimirovoj ulici i odveli u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje.

U policijskoj postaji izmjerena mu je koncentracija alkohola od 1.63g/kg, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja odveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.    

 



Stranica