Dvadeset i tri utakmice za Marija Kusanića

Slika PU_ZG/slike/malinogomet/pp_jastrebarsko_mario_kusanic/1_m.jpg

Dvadeset i tri malonogometne utakmice odigrane su ove subote, 3. travnja, na športskom kompleksu Nogometnog kluba „Vinogradar“ (Lokošin Dol, Jastrebarsko)  na trećem izdanju memorijalnog malonogometnog turnira za policijskog službenika mobilne jedinice prometne policije MUP-a, Marija Kusanića. Kao pripadnik „Kobri“ Mario Kusanić je ubijen 3. travnja 2008. godine prilikom hvatanja generala Koradea.
Kolega Kusanić, pasionirani sportaš – amater, je prije pristupanja Mobilnoj jedinici prometne policije MUP-a RH radio u Policijskoj postaji Jastrebarsko i kolege i prijatelji odlučili su organizirati turnir koji je ove godine doživio treće izdanje.
Od devet do šest poslijepodne odigrane su utakmice u kojima je prijelazni pokal osvojila momčad Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice, a njihov član Kristijan Hanžek je i najbolji strijelac turnira s pet pogodaka.
Odigrana je i revijalna utakmica ekipe „Marijevi prijatelji“ iz Karlovca i momčadi Ženskog malonogometnog kluba „Domagović“ koja je završila 4:4 pa su dame pobjedu pronašle u izvođenju sedmeraca.
Osim memorijalnog ovaj turnir krasi i želja da se pomogne obitelji koja je prerano ostala bez supruga i oca. Kotizacije svih momčadi (oko 12 tisuća kuna) uplaćene su na račun sina pokojnog kolege, a gospođa Kusanić, zajedno s načelnikom PP Jastrebarsko Berislavom Vojakom, uručila je diplome i pehare trima prvoplasiranim momčadima (gorespomenuta momčad Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice, momčad „Brežani“ i momčad „Policija 2“.
Turnir su podržali posjetom i načelnik Policijske uprave karlovačke Josip Ćelić i Marijan Jozić iz Zapovjedništva Interventne policije MUP-a. 



Stranica