Razbojništva i dovođenje u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta, Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 26 -godišnjakom zbog osnovane sumnje da je zajedno sa još trojicom počinitelja (22, 28 i 35) od 20. siječnja do 10. ožujka na području Kašine, Dubrave i Maksimira počinio tri kaznena djela razbojništva na štetu poduzeća Hrvatske pošte d.d. U posljednjem kaznenom djelu 22-godišnjak je, također, policijske službenike doveo u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom. Ukupna šteta procjenjuje se na oko 878 000 kuna. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta, Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 26 -godišnjakom zbog osnovane sumnje da je zajedno sa još trojicom počinitelja (22, 28 i 35) od 20. siječnja do 10. ožujka na području Kašine, Dubrave i Maksimira  počinio tri kaznena djela razbojništva na štetu poduzeća Hrvatske pošte d.d. U posljednjem kaznenom djelu 22-godišnjak je, također, policijske službenike doveo u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Ukupna šteta procjenjuje se na oko 878 000 kuna. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   



Stranica