Ubojstvo u Dubravi

Slika PU_ZG/slike/MUP/traka07.jpg

U srijedu, 20. travnja oko 21,30 sati u ulici Ivana Zovka, u potkrovnom stanu obiteljske kuće u kojem je oštećena 20-godišnjakinja živjela kao podstanarka, osumnjičeni 28-godišnjak i oštećena su došli u verbalni sukob zbog skrbi o njihovom malodobnom djetetu. Dvadesetogodišnjakinja je iz kuhinje uzela kuhinjski nož oštrice 19 cm, koji joj je osumnjičeni strgnuo iz ruke i bacio ga na krevet, a potom i oštećenu odgurnuo na krevet. Kad je oštećena ponovno posegnula za nožem, osumnjičeni je dohvatio vezicu za obuću dužine oko 120 cm. U jednom je trenutku udvostručio vezicu i nastavio s davljenjem sve dok žrtva nije prestala davati znakove života. Nakon toga izašao je iz kuće i došao u službene prostorije policije prijaviti se. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Dubrava u suradnji sa policijskim službenicima Odjela općeg kriminaliteta, osumnjičeni je jučer, 21. travnja odveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.  

 

Foto: Ilustracija

U srijedu, 20. travnja oko 21,30 sati u ulici Ivana Zovka, u potkrovnom stanu obiteljske kuće u kojem je oštećena 20-godišnjakinja živjela kao podstanarka, osumnjičeni 28-godišnjak i oštećena su došli u verbalni sukob zbog skrbi o njihovom malodobnom djetetu. Dvadesetogodišnjakinja je iz kuhinje uzela kuhinjski nož oštrice 19 cm, koji joj je osumnjičeni strgnuo iz ruke i bacio ga na krevet, a potom i oštećenu odgurnuo na krevet. Kad je oštećena ponovno posegnula za nožem, osumnjičeni je dohvatio vezicu za obuću dužine oko 120 cm.

U jednom je trenutku udvostručio vezicu  i nastavio s davljenjem sve dok  žrtva nije prestala davati znakove života.

Nakon toga izašao je iz kuće i došao u službene prostorije policije prijaviti se. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Dubrava u suradnji sa policijskim službenicima Odjela općeg kriminaliteta, osumnjičeni je jučer, 21. travnja odveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.



Stranica