Krim istraživanje: tri teške krađe u Trnskom

 Policijski službenici VI. Policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca zbog osnovane sumnje da su zajedno počinili kazeno djelo teške krađe provaljivanjem, dok je prvoosumnjičeni zajedno s trećim, trenutno nepoznatim muškarcem, počinio dvije teške krađe provaljivanjem u isti kiosk u Trnskom. U sva tri navrata ukrali su cigarete, duhan, slatkiše i kavu za sada neutvrđene vrijednosti. Materijalna šteta je veća, prvoosumnjičeni 21-godišnjak je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu dok je drugoosumnjičeni 20-godišnjak pušten na slobodu uz kaznenu prijavu redovnim putem.

Policijski službenici VI. Policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca zbog osnovane sumnje da su zajedno počinili kazeno djelo teške krađe provaljivanjem, dok je prvoosumnjičeni zajedno s trećim, trenutno nepoznatim muškarcem, počinio dvije teške krađe provaljivanjem u isti kiosk u Trnskom.
U sva tri navrata ukrali su cigarete, duhan, slatkiše i kavu za sada neutvrđene vrijednosti. Materijalna šteta je veća, prvoosumnjičeni 21-godišnjak je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu dok je drugoosumnjičeni 20-godišnjak pušten na slobodu uz kaznenu prijavu redovnim putem.
 



Stranica