Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom u Maksimiru

Jučer, 18. svibnja oko 9,30 sati na Peščenici, Slavonska avenija, na benzinskoj postaji, dvojica zaposlenika (59, 25) tvrtke sa sjedištem u Zaprešiću, obavljali su radove na rezervoaru za skladištenje pogonskog goriva te se 59-godišnjak prilikom obavljanja radova koristio električnim uređajem čija je uporaba u blizini rezervoara strogo zabranjena. Zbog neispravnosti električnog uređaja došlo je do zapaljenja para pogonskog goriva i ozljeđivanja 59-godišnjeg muškarca. Liječnička mu je pomoć pružena u KB Dubrava gdje utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Materijalna šteta nije utvrđena.   

Jučer, 18. svibnja oko 9,30 sati na Peščenici, Slavonska avenija, na benzinskoj postaji, dvojica zaposlenika (59, 25) tvrtke sa sjedištem u Zaprešiću, obavljali su radove na rezervoaru za skladištenje pogonskog goriva te se 59-godišnjak prilikom obavljanja radova koristio električnim uređajem čija je uporaba u blizini rezervoara strogo zabranjena.

Zbog neispravnosti električnog uređaja došlo je do zapaljenja para pogonskog goriva i ozljeđivanja 59-godišnjeg muškarca.

Liječnička mu je pomoć pružena u KB Dubrava gdje utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Materijalna šteta nije utvrđena. 



Stranica