Prometna nesreća s teško ozlijeđenom biciklistkinjom na Medveščaku

U nedjelju, 22. svibnja oko 17 sati, u Šubićevoj ulici na Medveščaku dogodila se prometna nesreća u kojoj je 36-godišnja biciklistkinja teško ozlijeđena. Nepoznati se vozač upravljajući nepoznatim automobilom, navedenom ulicom u smjeru sjeverozapada dolaskom do istočnog nogostupa uključivao na kolnik Šubićeve ulice i prednjim dijelom automobila naletio na desnu bočnu stranu bicikla rog joma beta kojim je upravljala 36-godišnjakinja nogostupom navedene ulice u smjeru sjeveroistoka. Vozač automobila i vozačica bicikla udaljili su se s mjesta nesreće. Biciklistkinja je naknadno otišla u Kliniku za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.  

U nedjelju, 22. svibnja oko 17 sati, u Šubićevoj ulici na Medveščaku dogodila se prometna nesreća u kojoj je 36-godišnja biciklistkinja teško ozlijeđena. Nepoznati se vozač upravljajući nepoznatim automobilom, navedenom ulicom u smjeru sjeverozapada dolaskom do istočnog nogostupa uključivao na kolnik Šubićeve ulice i prednjim dijelom automobila naletio na desnu bočnu stranu bicikla rog joma beta kojim je upravljala 36-godišnjakinja nogostupom navedene ulice u smjeru sjeveroistoka.

Vozač automobila i vozačica bicikla udaljili su se s mjesta nesreće.  Biciklistkinja je naknadno otišla u Kliniku za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.



Stranica