Krim. istraživanje: teška krađa

Slika PU_ZG/slike/MUP/novac02.jpg

Policijski službenici II. policijske postaje Zagreb proveli su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim rumunjskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio tešku krađu. On je s dvojicom nepoznatih počinitelja 25. svibnja oko ponoći provalio u prodavaonicu pića u Vatrogasnoj ulici, te otuđio nekoliko tisuća kuna. Nakon toga oni su prikladnim alatom pokušali provaliti iz prodavaonice u mjenjačnicu u Kustošijanskoj ulici, ali pošto se aktivirao alarm počeli su se udaljavati iz provaljene prodavaonice.  Tada su policijski službenici II. policijske postaje Zagreb sustigli i uhitili 34-godišnjaka, te ga doveli u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici II. policijske postaje Zagreb proveli su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim rumunjskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio tešku krađu.

On je s dvojicom nepoznatih počinitelja 25. svibnja oko ponoći provalio u prodavaonicu pića u Vatrogasnoj ulici, te otuđio nekoliko tisuća kuna. Nakon toga oni su prikladnim alatom pokušali provaliti iz prodavaonice u mjenjačnicu u Kustošijanskoj ulici,  ali pošto se aktivirao alarm počeli su se udaljavati iz provaljene prodavaonice.

Tada su policijski službenici II. policijske postaje Zagreb sustigli i uhitili 34-godišnjaka, te ga  doveli u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica