Razbojnička krađa, sprječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti i uporaba sredstava prisile u Dubravi

Slika PU_ZG/slike/MUP/uhicenik03.jpg

U ponedjeljak, 30. svibnja oko 19.10 sati u Dubravi, Vile Velebita, nepoznati je počinitelj u trgovini, uporabom tjelesne snage počinio razbojničku krađu nad 34-godišnjom zaposlenicom i otuđio nekoliko prehrambenih artikala. Liječnička pomoć zaposlenici je pružena u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Nakon dojave i dolaskom na mjesto događaja policijski službenici 3. policijske postaje došli su do saznanja da je mogući počinitelj 36-godišnjak kojeg su zatekli na njegovoj adresi stanovanja gdje ih je pokušao spriječiti u obavljanju službene dužnosti. Nakon vrijeđanja napao ih je i fizički te su zbog pružanja aktivnog otpora i odbijanja zapovjedi policijski službenici nad njim uporabili sredstva prisile (tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje), nakon čega je 36-godišnjak doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Policijski službenici lakše su ozlijeđeni, a liječničku pomoć pružili su im djelatnici hitne medicinske pomoći u službenim prostorijama.   

 

Foto: Ilustracija

U ponedjeljak, 30. svibnja oko 19.10 sati u Dubravi, Vile Velebita, nepoznati je počinitelj u trgovini, uporabom tjelesne snage počinio razbojničku krađu nad 34-godišnjom zaposlenicom i otuđio nekoliko prehrambenih artikala. Liječnička pomoć zaposlenici je pružena u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Nakon dojave i dolaskom na mjesto događaja policijski službenici 3. policijske postaje došli su do saznanja da je mogući počinitelj 36-godišnjak kojeg su zatekli na njegovoj adresi stanovanja gdje ih je pokušao spriječiti u obavljanju službene dužnosti. Nakon vrijeđanja napao ih je i fizički te su zbog pružanja aktivnog otpora i odbijanja zapovjedi policijski službenici nad njim uporabili sredstva prisile (tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje), nakon čega je 36-godišnjak doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Policijski službenici lakše su ozlijeđeni, a liječničku pomoć pružili su im djelatnici hitne medicinske pomoći u službenim prostorijama. 



Stranica