Prometna nesreća u Maksimiru – traže se svjedoci – očevici

Slika PU_ZG/slike/MUP/auto_policija04.jpg

Jučer, oko 18,30 sati u Maksimiru, u ulici Jazbina kod kbr. 122, dogodila se prometna nesreća kada je nepoznati vozač upravljajući nepoznatom markom i registracijskom oznakom automobila, pretjecao vozila ispred sebe, a da nije vodio računa o opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom prilikom je naletio na 64-godišnju pješakinju. U nesreći 64-godišnjakinja je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u KB Zagreb..  Radi utvrđivanja točnih okolnosti navedenog događaja, odnosno utvrđivanja identiteta vozača, molimo građane eventualne svjedoke-očevice da svoja zapažanja jave na broj telefona 6530-870 ili 192.   

 

Foto: Ilustracija

Jučer, oko 18,30 sati u Maksimiru, u ulici Jazbina kod kbr. 122, dogodila se prometna nesreća kada je nepoznati vozač upravljajući nepoznatom markom i registracijskom oznakom automobila, pretjecao vozila ispred sebe, a da nije vodio računa o opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom prilikom je naletio na 64-godišnju pješakinju. U nesreći 64-godišnjakinja je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u KB Zagreb..       

Radi utvrđivanja točnih okolnosti navedenog događaja, odnosno utvrđivanja identiteta vozača, molimo građane eventualne svjedoke-očevice da svoja zapažanja jave na broj telefona 6530-870 ili 192.    



Stranica