Prometna nesreća na raskrižju Ulice Donje Svetice i Planinske ulice; traže se svjedoci-očevici

Jučer, 31. svibnja oko 15,10 sati dogodila se prometna nesreća na raskrižju Ulice Donje Svetice i Planinske ulice na način da je nepoznati vozač upravljao nepoznatim vozilom Planinskom ulicom u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja sa Ulicom Donje Svetice vozilom je ušao u raskrižje skrećući u lijevo, a da pri tom nije propustio svavozila koja dolaze iz suprotnog smjera i zadržavaju smjer kretanja ravno. Tom je prilikom na zadnji desni dio navedenog vozila prednjim dijelom mopeda aprilia sr 50 naletio 41-godišnjak. Nakon prometne nesreće nepoznati je vozač napustio mjesto događaja, a da o prometnoj nesreći nije obavijestio najbližu policijsku postaju niti pričekao dolazak službene osobe koja obavlja očevid. U prometnoj nesreći je 41-godišnji vozač mopeda zagrebačkih registracijskih oznaka lakše ozlijeđen i liječnička mu je pomoć pružena u KB Dubrava.  Molimo svjedoke-očevice da se s ciljem utvrđivanja identiteta nepoznatog vozača i vozila, s korisnim informacijama jave na broj 01/6333-408 ili 192.  

Jučer, 31. svibnja oko 15,10 sati dogodila se prometna nesreća na raskrižju Ulice Donje Svetice i Planinske ulice na način da je nepoznati vozač upravljao nepoznatim vozilom Planinskom ulicom u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja sa Ulicom Donje Svetice vozilom je ušao u raskrižje skrećući u lijevo, a da pri tom nije propustio svavozila koja dolaze iz suprotnog smjera i zadržavaju smjer kretanja ravno. Tom je prilikom na zadnji desni dio navedenog vozila prednjim dijelom mopeda aprilia sr 50 naletio 41-godišnjak. Nakon prometne nesreće nepoznati je vozač napustio mjesto događaja, a da o prometnoj nesreći nije obavijestio najbližu policijsku postaju niti pričekao dolazak službene osobe koja obavlja očevid.

U prometnoj nesreći je 41-godišnji vozač mopeda zagrebačkih registracijskih oznaka lakše ozlijeđen i liječnička mu je pomoć pružena u KB Dubrava.    

Molimo svjedoke-očevice da se s ciljem utvrđivanja identiteta nepoznatog vozača i vozila, s korisnim informacijama jave na broj 01/6333-408 ili 192.



Stranica