Teške krađe provaljivanjem u domove na području Uprave

U ponedjeljak, 30. svibnja između 12 i 12,30 sati (saznanje 3. lipnja) tri su nepoznate žene došle 81-godišnjoj ženi u stan u Balokovćevoj ulici u Novom Zagrebu i ponudile joj zdravstveno pomagalo na prodaju. Dok su dvije objašnjavale prednosti kupovine, treća je žena iskoristila nepažnju oštećene i iz druge prostorije otuđila nakit i novac. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.  

U ponedjeljak, 30. svibnja između 12 i 12,30 sati (saznanje 3. lipnja) tri su nepoznate žene došle 81-godišnjoj ženi u stan u Balokovćevoj ulici u Novom Zagrebu i ponudile joj zdravstveno pomagalo na prodaju. Dok su dvije objašnjavale prednosti kupovine, treća je žena iskoristila nepažnju  oštećene i iz druge prostorije otuđila nakit i novac. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.
 
2./3. lipnja između 15,40 i 14 sati nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Barutanskom jarku na Maksimiru. Otuđio je prijenosno računalo, nakit, mobilni telefon i ostalo. Za više tisuća kuna oštećen je 49-godišnji vlasnik. 

Jučer, 3. lipnja između 6,20 i 15,10 sati na Trgu Lovre Matačića u Sesvetama nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio nakit i novac. Za nekoliko desetaka tisuća kuna oštećen je 58-godišnji muškarac.

Jučer, 3. lipnja između 7,30 i 15,40 sati nepoznati je počinitelj provalio u stan u Ulici grada Chicaga na Pešćenici i otuđio više prijenosnih računala  vrijednih više tisuća kuna. Oštećeni je 57-godišnji muškarac. 

3./4. lipnja između 17 i 0,40 sati nepoznati je počinitelj provalio u stan na Meštrovićevom trgu u Novom Zagrebu i otuđio više desetaka tisuća kuna u vlasništvu 51-godišnjeg muškarca.



Stranica