Dovršeno kriminalističko istraživanje - nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih tvari

Policijski službenici 5. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari. Tijekom kriminalističkog istraživanja temeljem naloga Županijskog suda pretražene su prostorije kojima se koristi osumnjičeni te je u stanu i obiteljskoj kući na području grada pronađeno više komada oružja, eksplozivnih tvari i streljiva koje je 20-godišnjak nedozvoljeno posjedovao. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Policijski službenici 5. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari. 

Tijekom kriminalističkog istraživanja temeljem naloga Županijskog suda pretražene su prostorije kojima se koristi osumnjičeni te je u stanu i obiteljskoj kući na području grada pronađeno više komada oružja, eksplozivnih tvari i streljiva koje je 20-godišnjak nedozvoljeno posjedovao.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. 



Stranica