Dovršeno kriminalističko istraživanje – teške krađe

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 34 i 32 godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili više kaznenih djela teških krađa.  Osumnjičeni su u vremenu od 21. svibnja do 8. lipnja 2011. godine na području Novog Zagreba, Maksimira i Dubrave, počinili teške krađe na način da su prikladnim predmetom polomili cilindrični uložak brave i ulazili u unutrašnjost stanova iz kojih su otuđivali tehničke predmete, nakit i osobne dokumente oštećenih.  Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 34 i 32 godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili  više kaznenih djela teških krađa.   

Osumnjičeni su u vremenu od 21. svibnja do 8. lipnja 2011. godine na području Novog Zagreba, Maksimira i Dubrave, počinili teške krađe na način da su prikladnim predmetom polomili cilindrični uložak brave i ulazili u unutrašnjost stanova iz kojih su otuđivali tehničke predmete, nakit i osobne dokumente oštećenih.                   

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  



Stranica