Teško ozlijeđen biciklist na križanju Savske ceste i Slavonske avenije

Jučer, 9. lipnja oko 23 sata dogodila se prometna nesreća u kojoj je 21-godišnji biciklist prelazio kolnik Savske ceste kod križanja sa Slavonskom avenijom na semaforiziranom raskrižju. Dio raskrižja prešao je pod upaljenim zelenim svjetlom za pješake, a nesreća se dogodila kada je prelazio tramvajske tračnice na upaljeno crveno svjetlo za pješake. Tada je na njega naletio tramvaj linije 17 kojim je upravljao 40-godišnji vozač. Ozlijeđenom je biciklistu liječnička pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica gdje su mu ozlijede klasificirane kao teške.  

Jučer, 9. lipnja oko 23 sata dogodila se prometna nesreća u kojoj je 21-godišnji biciklist prelazio kolnik Savske ceste  kod križanja sa Slavonskom avenijom na semaforiziranom raskrižju. Dio raskrižja prešao je pod upaljenim zelenim svjetlom za pješake, a nesreća se dogodila kada je prelazio tramvajske tračnice na upaljeno crveno svjetlo za pješake.

Tada je na njega naletio tramvaj linije 17 kojim je upravljao 40-godišnji vozač.

Ozlijeđenom je biciklistu liječnička pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica gdje su mu ozlijede klasificirane kao teške.



Stranica