Dovršena krim. istraživanja - teka krađa na drzak način

Policijski službenici IV. Policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 15-godišnjaka i 14-godišnjakom,zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe na drzak način. Naime osumnjičeni su 17. svibnja 2011. godine oko 18,00 u parku Maksimir, s leđa prišli 82-godišnjakinji, da bi joj jedan od dvojice 15-godišnjaka sa vrata strgnuo lančić vrijedan nekoliko tisuća kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih je podnijeto posebno izvješće ODO-u za mladež u Zagrebu.   

Policijski službenici IV. Policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 15-godišnjaka i 14-godišnjakom,zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe na drzak način.

Naime osumnjičeni su 17. svibnja 2011. godine oko 18,00 u parku Maksimir, s leđa prišli 82-godišnjakinji, da bi joj jedan od dvojice 15-godišnjaka sa vrata strgnuo lančić vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih je podnijeto posebno izvješće ODO-u za mladež u Zagrebu.  



Stranica