Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom u Zaprešiću

U srijedu, 15. lipnja oko 20 sati na području Zaprešića, Javorje, Savska ulica, 14-godišnjak je upravljajući neregistriranim mopedom tomos, prije stjecanja prava na upravljanje M kategorijom, u zavoju kod raskrižja s Ulicom Pavla Belasa izgubio nadzor nad tomosom i prešao u traku suprotnog smjera. Naletio je na bočni dio osobnog automobila citroen C3 zagrebačkih registracijskih oznaka kojim se iz suprotnog smjera dovezao 20-godišnjak. Nakon nesreće u OB Sveti Duh odvezeni su 14-godišnji mopedist i 14-godišnja putnica s tomosa. U bolnici je utvrđeno da je 14-godišnjak teško, a 14-godišnjakinja lakše ozlijeđena.   

U srijedu, 15. lipnja oko 20 sati na području Zaprešića, Javorje, Savska ulica, 14-godišnjak je upravljajući neregistriranim mopedom tomos, prije stjecanja prava na upravljanje M kategorijom, u zavoju kod raskrižja s Ulicom Pavla Belasa izgubio nadzor nad tomosom i prešao u traku suprotnog smjera. Naletio je na bočni dio osobnog automobila citroen C3 zagrebačkih registracijskih oznaka kojim se iz suprotnog smjera dovezao 20-godišnjak.

Nakon nesreće u OB Sveti Duh odvezeni su 14-godišnji mopedist i 14-godišnja putnica s tomosa. U bolnici je utvrđeno da je 14-godišnjak teško, a 14-godišnjakinja lakše ozlijeđena.    



Stranica