Teške krađe provaljivanjem u kuće

Od 17. svibnja do 16. lipnja (prijavljeno 22. lipnja) u Sv. Ivanu Zelina, Hrastje, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 44-godišnjaka i otuđio agregat i bačve. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.  Od 17. do 22. lipnja između 19 i 19 sati u Vrbovcu, Lonjica, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 62-godišnjaka i otuđio bojler vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Jučer, 22. lipnja oko 21 sat na Trešnjevci, Creska, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 21-godišnjakinje i otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna.  Jučer, 22. lipnja između 8,30 i ponoći u Dubrava, Orehovečki brijeg, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 52-godišnjaka i otuđio nakit neutvrđene vrijednosti.  

Od 17. svibnja do 16. lipnja (prijavljeno 22. lipnja) u Sv. Ivanu Zelina, Hrastje, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 44-godišnjaka i otuđio agregat i bačve. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. 

 

Od 17. do 22. lipnja između 19 i 19 sati u Vrbovcu, Lonjica, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 62-godišnjaka i otuđio bojler vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

 

Jučer, 22. lipnja oko 21 sat na Trešnjevci, Creska, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 21-godišnjakinje i otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna. 

 

Jučer, 22. lipnja između 8,30 i ponoći u Dubrava, Orehovečki brijeg, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 52-godišnjaka i otuđio nakit neutvrđene vrijednosti.



Stranica