Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom u Sesvetama

Slika PU_ZG/slike/MUP/auto_policija04.jpg

Jučer, 22. lipnja oko 15,30 sati u Sesvetama, Selnička, 51-godišnji je vozač u alkoholiziranom stanju (2,27 promila alkohola u organizmu), dok mu je bila izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima, upravljao teretnim automobilom marke Renault Traffic zagrebačkih registracijskih oznaka, te je zbog neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila naletio na bicikl kojim je upravljalo 11-godišnje dijete. Uslijed naleta dijete je zadobilo ozlijede opasne po život te je odvezeno u KB Dubrava gdje je od zadobivenih ozljeda preminulo. Od 15,50 do 18 sati bio je obustavljen promet Selničkom ulicom i Ulicom Paje Horvata.  

Foto: Ilustracija 

Jučer, 22. lipnja oko 15,30 sati u Sesvetama, Selnička, 51-godišnji je vozač u alkoholiziranom stanju (2,77 promila alkohola u organizmu), dok mu je bila izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima, upravljao teretnim automobilom  marke Renault Traffic zagrebačkih registracijskih oznaka, te je zbog neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila naletio na bicikl kojim je upravljalo 11-godišnje dijete. Uslijed naleta dijete je zadobilo ozlijede opasne po život te je odvezeno u KB Dubrava gdje je od zadobivenih ozljeda preminulo. Od 15,50 do 18 sati bio je obustavljen promet Selničkom ulicom i Ulicom Paje Horvata.

Osumnjičeni vozač doveden je u službene policijske prostorije te je nakon kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu, predan u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. 



Stranica