Krim. istraživanje: prijetnja

Policijski službenici V. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu bivše djevojke. Osumnjičeni je u razdoblju od veljače do lipnja 2011. na području Medveščaka u više navrata psihički i fizički maltretirao svoju bivšu djevojku. Također joj je nekoliko puta zaprijetio smrću što je kod 35-godišnjakinje izazvalo strah za život. Slučaj je kulminirao 27. lipnja kada je osumnjičeni zadnji put maltretirao oštećenu na adresi njezina stanovanja. Tada su intervenirali policijski službenici i priveli osumnjičenog u službene prostorije. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici V. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu bivše djevojke.

Osumnjičeni je u razdoblju od veljače do lipnja 2011. na području Medveščaka u više navrata psihički i fizički maltretirao svoju bivšu djevojku. Također joj je nekoliko puta zaprijetio smrću što je kod 35-godišnjakinje izazvalo strah za život. Slučaj je kulminirao 27. lipnja kada je osumnjičeni zadnji put maltretirao oštećenu na adresi njezina stanovanja. Tada su intervenirali policijski službenici i priveli osumnjičenog u službene  prostorije. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   



Stranica