Razbojništvo i uhićenje na djelu u Kneza Ljudevita Posavskog

U utorak, 5. srpnja oko 23.20 sati na području Medveščaka, Ulica kneza Ljudevita Posavskog, 35-godišnjak je na parkiralištu uz prijetnju razbijenom bocom počinio razbojništvo nad 22-godišnjim taksistom. Nakon pružene taksi usluge, 22-godišnji taksist se zaustavio na navedenom parkiralištu. Iz automobila - taksija je izašao 35-godišnjak i uz prijetnju razbijenom bocom prišao taksistu. Naredio mu je da izađe iz škode što je ovaj i učinio. Tridesetpetogodišnjak se škodom odvezao, a taksist je pozvao policiju.  Policajci su oko 23.30 sati u Ulici Stjepana Romića zatekli i uhitili počinitelja. Odveden je u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje.   

U utorak, 5. srpnja oko 23.20 sati na području Medveščaka, Ulica kneza Ljudevita Posavskog, 35-godišnjak je na parkiralištu uz prijetnju razbijenom bocom počinio razbojništvo nad 22-godišnjim taksistom. Nakon pružene taksi usluge, 22-godišnji taksist se zaustavio na navedenom parkiralištu. Iz automobila - taksija je izašao 35-godišnjak i uz prijetnju razbijenom bocom prišao taksistu. Naredio mu je da izađe iz škode što je ovaj i učinio. Tridesetpetogodišnjak se škodom odvezao, a taksist je pozvao policiju.

Policajci su oko 23.30 sati u Ulici Stjepana Romića zatekli i uhitili počinitelja. Odveden je u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje.    



Stranica