Krim. istraživanje: razbojništva

Slika PU_ZG/slike/MUP/novac02.jpg

Policijski službenici 4. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela razbojništva na štetu dva poduzeća i pekare sa sjedištem u Zagrebu i jedan pokušaj razbojništva na štetu poduzeća iz Zagreba. Osumnjičeni je od 26. travnja do 2. srpnja ove godine u trgovinama i pekari na području grada počinio razbojništva, maskiran majicom s kapuljačom navučenom preko glave, majicom preko lica te prijeteći skalpelom od zaposlenica otuđivši oko 28 600 kuna. U počinjenju posljednjeg razbojništva 2. srpnja u 18.45 sati u Ivanićgradskoj ulici osumnjičenik je postupio na isti način u počinjenju razbojništa, ali je djelatnica istrčala iz trgovine te dozivala u pomoć. Za to vrijeme osumnjičeni je pokušao otuđiti blagajnu s novcima, te je zatim ford focusom zagrebačkih registracijskih oznaka pobjegao. Uz dobru suradnju građanina osumnjičeni je u 18.56 uhićen na raskrižju Branimirove i Štefanovečke ulice i doveden u službene prostorije. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 30-godišnjak odveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici 4. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela razbojništva na štetu dva poduzeća i pekare sa sjedištem u Zagrebu i jedan pokušaj razbojništva na štetu poduzeća iz Zagreba.

Osumnjičeni je od 26. travnja do 2. srpnja ove godine u trgovinama i pekari na području grada počinio razbojništva, maskiran majicom s kapuljačom navučenom preko glave, majicom preko lica te prijeteći skalpelom od zaposlenica otuđivši oko 28 600 kuna. U počinjenju posljednjeg razbojništva 2. srpnja u 18.45 sati u Ivanićgradskoj ulici osumnjičenik je postupio na isti način u počinjenju razbojništa, ali je djelatnica istrčala iz trgovine te dozivala u pomoć. Za to vrijeme osumnjičeni je pokušao otuđiti blagajnu s novcima, te je zatim ford focusom zagrebačkih registracijskih oznaka pobjegao. Uz dobru suradnju građanina osumnjičeni je u 18.56 uhićen na raskrižju Branimirove i Štefanovečke ulice i doveden u službene prostorije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 30-godišnjak odveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  



Stranica