Krim istraživanje: nasilničko ponašanje u obitelji i nanošenje teške tjelesne ozlijede

Slika PU_ZG/slike/MUP/nasilnik_udara_sakom.jpg

Policijski su službenici Policijske postaje Jastrebarsko dovršili kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je jučer, 5. srpnja oko ponoći sati počinio kaznena djela nasilničkog ponašanja u obitelji i nanošenja teških tjelesnih ozljeda na štetu nevjenčane supruge (1961.). Kaznena su se djela dogodila u obiteljskoj kući u Podgorju Jamničkom u općini Pisarovina kada je osumnjičeni 49-godišnju nevjenčanu suprugu prvo počeo vrijeđati, a zatim ju više puta udario. Liječnička joj je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru „Sestre milosrdnice“ gdje je i alkotestirana s 0,45g/kg. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je muškarac, uz kaznenu prijavu, doveden pred istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu.  

 

Foto: Ilustracija

Policijski su službenici Policijske postaje Jastrebarsko dovršili kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je jučer, 5. srpnja oko ponoći sati počinio kaznena djela nasilničkog ponašanja u obitelji i nanošenja teških tjelesnih ozljeda na štetu nevjenčane supruge (1961.).

Kaznena su se djela dogodila u obiteljskoj kući u Podgorju Jamničkom u općini Pisarovina kada je  osumnjičeni 49-godišnju nevjenčanu suprugu prvo počeo vrijeđati, a zatim ju više puta udario. Liječnička joj je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru „Sestre milosrdnice“ gdje je i alkotestirana s 0,45g/kg.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je muškarac, uz kaznenu prijavu, doveden pred istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu.

 

 



Stranica