Krim. istraživanje: nasilničko ponašanje u obitelji

Slika PU_ZG/slike/MUP/napad_sakama.jpg

Policijski službenici PP Zaprešić jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji na štetu 74-godišnjeg oca i 69-godišnje majke.  Osumnjičeni je od 19. ožujka do 5. srpnja ove godine, u obiteljskoj kući u Šenkovcu, nakon što bi se doveo u alkoholizirano stanje, fizički i psihički zlostavljao roditelje. Nasilničko ponašanje je kulminiralo 5. srpnja kad je oca u dvorištu obiteljske kuće prvo verbalno, a potom i fizički napao, te je 74-godišnjak iz straha za vlastiti život i život svoje supruge zatražio intervenciju policije. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je odveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.  

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici PP Zaprešić jučer su dovršili  kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji na štetu 74-godišnjeg oca i 69-godišnje majke.  

Osumnjičeni je od 19. ožujka do 5. srpnja ove godine, u obiteljskoj kući u Šenkovcu, nakon što bi se doveo u alkoholizirano stanje, fizički i psihički zlostavljao roditelje. Nasilničko ponašanje je kulminiralo 5. srpnja kad je oca u dvorištu obiteljske kuće prvo verbalno, a potom i fizički napao, te je 74-godišnjak iz straha za vlastiti život i život svoje supruge zatražio intervenciju policije. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je odveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.



Stranica