Drske krađe

Policijski službenici 8. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio tri kaznena djela drskih krađa na štetu dva automat kluba iz Zagreba. Osumnjičeni je 14. srpnja oko 8 sati na Trnju, Ulica grada Vukovara, u automat klubu igrao igre na sreću te je pozvao zaposlenicu i zatražio da mu isplati dobitak, a kad mu se približila iz ruke joj je istrgnuo novčanik i otuđio više tisuća kuna te se trčeći udaljio. Nedaleko od mjesta događaja sustigao ga je i uhitio policijski službenik koji je čuo zaposleničine pozive upomoć te je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je počinio još dva ista kaznena djela na isti način, 1. srpnja u Lastovskoj ulici i 3. srpnja u Ulici grada Vukovara. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 21 620 kuna. Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici 8. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio tri kaznena djela drskih krađa na štetu dva automat kluba iz Zagreba.

Osumnjičeni je 14. srpnja oko 8 sati na Trnju, Ulica grada Vukovara, u automat klubu igrao igre na sreću te je pozvao zaposlenicu i zatražio da mu isplati dobitak, a kad mu se približila iz ruke joj je istrgnuo novčanik i otuđio više tisuća kuna te se trčeći udaljio. Nedaleko od mjesta događaja sustigao ga je i uhitio policijski službenik koji je  čuo zaposleničine pozive upomoć te je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je počinio još dva ista kaznena djela na isti način, 1. srpnja u Lastovskoj ulici i 3. srpnja u Ulici grada Vukovara. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 21 620 kuna. Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  



Stranica