Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom – nadopuna Informacije 14. Srpnja

Jučer, 14. srpnja oko 5,40 sati u Bešlincu, Duga ulica, nepoznati je vozač upravljao osobnim automobilom marke fiat unozagrebačkih registracijskih oznaka i kretao se nizbrdicom Duge ulice u smjeru sjevera. Po dolasku do kućnog broja 28, iz zasad je neutvrđenog razloga vozilom prešao na lijevu stranu kolnika i sletio u odvodni kanal sa zapadne strane kolnika gdje je prednjim dijelom naletio u metalno-betonsku dvorišnu ogradu kućnog broja 28, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov i udaranja u metalnu ogradu pri čemu je došlo do kidanja krova i ispadanja svih putnika i vozača iz automobila. Zbog zadobivenih ozljeda na mjestu događaja su preminuli 18-godišnjak i 17-godišnjak. Petnaestogodišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život zbog kojih je preminuo u KB Dubrava. Dvadesetogodišnjak i 15-godišnjak teško su ozlijeđeni i liječnička im je pomoć pružena u KBC Zagreb. 

 

Nadopuna Informacije 14. Srpnja

Jučer, 14. srpnja oko 5,40 sati u Bešlincu, Duga ulica, nepoznati je vozač upravljao osobnim automobilom marke fiat unozagrebačkih registracijskih oznaka i kretao se nizbrdicom Duge ulice u smjeru sjevera. Po dolasku do kućnog broja 28, iz  zasad je neutvrđenog razloga vozilom prešao na lijevu stranu kolnika i sletio u odvodni kanal sa zapadne strane kolnika gdje je prednjim dijelom naletio u metalno-betonsku dvorišnu ogradu kućnog broja 28, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov i udaranja u metalnu ogradu pri čemu je došlo do kidanja krova i ispadanja svih putnika i vozača iz automobila. Zbog zadobivenih ozljeda na mjestu događaja su preminuli 18-godišnjak i 17-godišnjak.

Petnaestogodišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život zbog kojih je preminuo u KB Dubrava. Dvadesetogodišnjak i 15-godišnjak teško su ozlijeđeni i liječnička im je pomoć pružena u KBC Zagreb.

 



Stranica