Dovršeno krim. istraživanje – teška krađa

Policijski službenici PP Samobor dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe na štetu tvrtke iz Zagreba. Osumnjičeni je naime 17./18. srpnja od 19 do 5 sati, došao do parkiranog osobnog automobila BMW 5 zagrebačkih registracijskih oznaka u Ulici Ivane Brlić Mažuranić. Automobil je bio zaključan, a osumnjičeni je uporabom prikladnog alata obio vozačeva vrata, stavio motor u pogon i pobjegao s mjesta događaja. Dovezao se do mjesta Žitarka u Sv. Nedelji gdje su ga policijski službenici zaustavili dok je upravljao navedenim vozilom, uhitili i doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.  Po dovršenom kriminalističkom istraživanju policijski su službenici prepratili osumnjičenog u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.  

Policijski službenici PP Samobor dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe na štetu tvrtke iz Zagreba. Osumnjičeni je naime 17./18. srpnja od 19 do 5 sati, došao do parkiranog osobnog automobila BMW 5 zagrebačkih registracijskih oznaka u Ulici Ivane Brlić Mažuranić. Automobil je bio zaključan, a osumnjičeni je uporabom prikladnog alata obio vozačeva vrata, stavio motor u pogon i pobjegao s mjesta događaja. Dovezao se do mjesta Žitarka u Sv. Nedelji gdje su ga policijski službenici zaustavili dok je upravljao navedenim vozilom, uhitili i doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju policijski su službenici prepratili osumnjičenog u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.



Stranica