Krim. istraživanje: nasilničko ponašanje na Langovom trgu

Slika PU_ZG/slike/MUP/nasilnik_udara_sakom.jpg

Policijski službenici 5. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad četvoricom 26-godišnjaka zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja na štetu 27-godišnjaka. Četvorica su 26-godišnjaka u vidno alkoholiziranom stanju na prostoru benzinske postaje na Langovom trgu, 19. srpnja oko 5 sati verbalno, a potom i fizički napali 27-godišnjeg taksista. Osumnjičeni su ničim izazvani prišli taksistu koji je stao na benzinskoj crpki kako bi kupio neke namirnice. Počeli su ga udarati i ponižavati. U jednom trenutku taksist je pao na tlo, no ovi su ga nastavili udarati. Uspio je pobjeći do svog vozila i pozvati policiju. Na mjestu događaja policajci su zatekli i uhitili navedenu četvorku. Odveli su ih u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje, nakon čega su odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici 5. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad četvoricom 26-godišnjaka zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja na štetu 27-godišnjaka.

Četvorica su 26-godišnjaka u vidno alkoholiziranom stanju na prostoru benzinske postaje na Langovom trgu, 19. srpnja oko 5 sati verbalno, a potom i fizički napali 27-godišnjeg taksista.

Osumnjičeni su ničim izazvani prišli taksistu koji je stao na benzinskoj crpki kako bi kupio neke namirnice. Počeli su ga udarati i ponižavati. U jednom trenutku taksist je pao na tlo, no ovi su ga nastavili udarati. Uspio je pobjeći do svog vozila i pozvati policiju. Na mjestu događaja policajci su zatekli i uhitili navedenu četvorku.

Odveli su ih u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje, nakon čega su odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. 



Stranica