Dovršeno krim. istraživanje - razbojništvo

Policijski službenici Policijske postaje Dubrava dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva na štetu ljekarne sa sjedištem u Zagrebu. Osnovano se sumnja da je 34-godišnjak 20. rujna 2010. oko 19,55 sati, maskiran zelenom pamučnom kapom s prorezima na očima, ušao u ljekarnu u Dubravi i uz prijetnju vatrenim oružjem, od 46-godišnje zaposlenice otuđio 7 900 kuna. Pretragom stana osumnjičenika pronađeno je vatreno oružje i navedena potkapa kojima se koristio pri počinjenju ovog kaznenog djela. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz posebno izvješće, odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, dok je kaznena prijava za neovlašteno držanje oružja i eksplozivnih tvari podnesena redovnim putem.  

Policijski službenici Policijske postaje Dubrava dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva na štetu ljekarne sa sjedištem u Zagrebu.

Osnovano se sumnja da je 34-godišnjak 20. rujna 2010. oko 19,55 sati, maskiran zelenom pamučnom kapom s prorezima na očima, ušao u ljekarnu u Dubravi i uz prijetnju vatrenim oružjem, od 46-godišnje zaposlenice otuđio 7 900 kuna.

Pretragom stana osumnjičenika pronađeno je vatreno oružje i navedena potkapa kojima se koristio pri počinjenju ovog kaznenog djela. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz posebno izvješće, odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, dok je kaznena prijava za neovlašteno držanje oružja i eksplozivnih tvari podnesena redovnim putem.



Stranica