Pad motociklista u Branimirovoj ulici

Jučer, 21. srpnja oko 10,20 sati, nepoznati se vozač u nepoznatom automobilu bijele boje kretao Branimirovom ulicom desnom prometnom trakom u smjeru zapada, kod TC Kaufland zaustavio se u koloni vozila, a potom neoprezno skrenuo na lijevu prometnu traku ugrozivši time motocikl u lijevoj prometnoj traci. Da bi izbjegao sudar vozač motocikla yamaha zagrebačkih registracijskih oznaka u kočenju je izgubio ravnotežu i pao na lijevi bok na kolnik, a nepoznati se vozač udaljio. U prometnoj nesreći vozač mopeda je lakše ozlijeđen. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6333 333 ili 192.

Jučer, 21. srpnja oko 10,20 sati, nepoznati se vozač u nepoznatom automobilu bijele boje kretao Branimirovom ulicom desnom prometnom trakom u smjeru zapada, kod TC Kaufland zaustavio se u koloni vozila, a potom neoprezno skrenuo na lijevu prometnu traku ugrozivši time motocikl u lijevoj prometnoj traci. Da bi izbjegao sudar vozač motocikla yamaha zagrebačkih registracijskih oznaka u kočenju je izgubio ravnotežu i pao na lijevi bok na kolnik, a nepoznati se vozač udaljio. U prometnoj nesreći vozač mopeda je lakše ozlijeđen.

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6333 333 ili 192.



Stranica