Krim. istraživanje: krađa

Policijski službenici 3. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo krađe. Osumnjičena je 17. srpnja između 11 i 14 sati iz dvorišta obiteljske kuće u Ciglenečkoj ulici otuđila bicikl koji je nedugo nakon toga na ulici prodala nepoznatoj osobi. Materijalna šteta iznosi oko 9 000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je uz kaznenu prijavu odvedena u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici 3. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo krađe.

Osumnjičena je 17. srpnja između 11 i 14 sati iz dvorišta obiteljske kuće u Ciglenečkoj ulici otuđila bicikl koji je nedugo nakon toga na ulici prodala nepoznatoj osobi. Materijalna šteta iznosi oko 9 000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je uz kaznenu prijavu odvedena u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  



Stranica