Tražimo svjedoke – očevice za prometnu nesreću u Velikoj Gorici

Nesreća se dogodila danas, 1. kolovoza, u 8,55 na križanju Ulice Matice hrvatske i Ulice Slavka Kolara. Volkswagen golf zagrebačkih registracijskih oznaka (upravljao 60-godišnji muškarac) naletio je prednjim dijelom na lijevu bočnu stranu opel corse zagrebačkih registracijskih oznaka kojom je upravljao 66-godišnji vozač.  

Nesreća se dogodila danas, 1. kolovoza,  u 8,55 na križanju Ulice Matice hrvatske i Ulice Slavka Kolara. Volkswagen golf zagrebačkih registracijskih oznaka (upravljao 60-godišnji muškarac) naletio je prednjim dijelom na lijevu bočnu stranu opel corse zagrebačkih registracijskih oznaka kojom je upravljao 66-godišnji vozač. Raskrižje je semaforizirano, a neposredno prije nesreće vw golf se kretao desnom prometnom trakom kolnika Ulice Matice hrvatske prema jugoistoku, a opel se kretao Ulicom Slavka Kolara prema sjeveroistoku.
 

Pošto prilikom očevida nije bilo moguće utvrditi tko je od vozača ušao u raskrižje na crveno svjetlo na semaforu, molimo sve očevice ove nesreće da se jave najbližoj policijskoj postaji ili na telefon 192.
 



Stranica