Krim. istraživanje: teške krađe

Policijski službenici 7. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije 14-godišnjakinje, 15-godišnjakom i 13-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela teških krađa na štetu 5 ženskih osoba. Naime, 4 kaznenih djela navedene osobe činile su zajedno dok su jedno počinile 14-godišnjakinje. Kaznena djela su počinjena na području Zagreba u razdoblju od 16. do 18. kolovoza 2011. na štetu 5 ženskih osoba koje su išle ulicom. Navedeni počinitelji su prilazili oštećenima i otuđivali im lančiće i torbice. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 16 000 kuna. Četvorka je dolijala 18. kolovoza u Siječanjskoj ulici kada su 14-godišnjakinje ženskoj osobi s vrata istrgnule lančić i pobjegle. Nedaleko od počinjenja kaznenog djela uhvatio ih je policajac i odveo u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 14-godišnjakinja i 13-godišnjaka je podnijeto posebno izvješće ODO-u za mladež u Zagrebu dok je 15-godišnjak u zakonskom roku odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici 7. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije 14-godišnjakinje, 15-godišnjakom i 13-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela teških krađa na štetu 5 ženskih osoba.

Naime, 4 kaznenih djela navedene osobe činile su zajedno dok su jedno počinile 14-godišnjakinje. Kaznena djela su počinjena na području Zagreba u razdoblju od 16. do 18. kolovoza 2011. na štetu 5 ženskih osoba koje su išle ulicom. Navedeni počinitelji su prilazili oštećenima i otuđivali im lančiće i torbice. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 16 000 kuna.

Četvorka je dolijala 18. kolovoza u Siječanjskoj ulici kada su 14-godišnjakinje ženskoj osobi s vrata istrgnule lančić i pobjegle. Nedaleko od počinjenja kaznenog djela uhvatio ih je policajac i odveo u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 14-godišnjakinja i 13-godišnjaka je podnijeto posebno izvješće ODO-u za mladež u Zagrebu dok je 15-godišnjak u zakonskom roku odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   



Stranica