Krim istraživanje: Teška tjelesna ozljeda u vezi sa zločinom iz mržnje

Slika PU_ZG/slike/MUP/nasilnik_udara_sakom.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Trešnjevka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede a u svezi sa zločinom iz mržnje. On je 3. kolovoza oko 14,30 sati na tramvajskom stajalištu u Matetić-Ronjgovljevoj ulici, ušao u tramvaj i na ulaznim vratima prišao 22-godišnjaku u namjeri da ga teško tjelesno ozlijedi, iz razloga što je oštećeni druge spolne orijentacije, zadao udarac šakom. Od udarca je 22-godišnjak zateturao i izašao iz tramvaja, a osumnjičeni je izašao za njim te ga na tramvajskom stajalištu udario još nekoliko puta, nakon čega se udaljio Matetićevom ulicom. Oštećeni je kolima Hitne pomoći prevezen u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a osumnjičeni je, po dovršenom kriminalističkom istraživanju, uz posebno izvješće odveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.  

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Trešnjevka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede a u svezi sa zločinom iz mržnje. On je 3. kolovoza oko 14,30 sati na tramvajskom stajalištu u Matetić-Ronjgovljevoj ulici, ušao u tramvaj i na ulaznim vratima prišao 22-godišnjaku u namjeri da ga teško tjelesno ozlijedi, iz razloga što je oštećeni druge spolne orijentacije, zadao udarac šakom. Od udarca je 22-godišnjak zateturao i izašao iz tramvaja, a osumnjičeni je izašao za njim te ga na tramvajskom stajalištu udario još nekoliko puta, nakon čega se udaljio Matetićevom ulicom.

Oštećeni je kolima Hitne pomoći prevezen u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a osumnjičeni je, po dovršenom kriminalističkom istraživanju, uz posebno izvješće odveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.



Stranica