Krim. istraživanje: teška krađa

Policijski službenici 2. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo teške krađe na štetu 81-godišnjakinje. Osumnjičena je 21. listopada 2010. godine oko 12 sati s još dvije nepoznate žene došla na adresu stanovanja 81-godišnjakinje u Ulici Kerestinečkih žrtava. Predstavila se kao osoba koja je poslana da joj izmjeri tlak. Osamdesetjednogodišnjakinja joj je povjerovala i u stan pustila 35-godišnjakinju i nepoznate žene. Dok su 35-godišnjakinja i nepoznata žena mjerenjem tlaka odvraćale pozornost 81-godišnjakinji treća je iz stana otuđila 2 900 kuna. Nakon krađe počiniteljice su se udaljile s navedene adrese. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena 35-godišnjakinja je uz posebno izvješće odvedena u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Policijski službenici 2. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo teške krađe na štetu 81-godišnjakinje.

Osumnjičena je 21. listopada 2010. godine oko 12 sati s još dvije nepoznate žene došla na adresu stanovanja 81-godišnjakinje u Ulici Kerestinečkih žrtava. Predstavila se kao osoba koja je poslana da joj izmjeri tlak. Osamdesetjednogodišnjakinja joj je povjerovala i u stan pustila 35-godišnjakinju i nepoznate žene. Dok su 35-godišnjakinja i nepoznata žena mjerenjem tlaka odvraćale pozornost 81-godišnjakinji treća je iz stana otuđila 2 900 kuna. Nakon krađe počiniteljice su se udaljile s navedene adrese.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena 35-godišnjakinja je uz posebno izvješće odvedena u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  



Stranica