Razbojništvo

Slika PU_ZG/slike/MUP/oruzje_i_streljivo.jpg

Policijski službenici odjela općeg kriminaliteta su u suradnji sa policijskim službenicima PP Dubrava dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je 25-godišnjak 17. kolovoza ove godine oko 20,55 sati došao u sportsku kladionicu u Koledinečkoj ulici i pištoljem zaprijetio 23-godišnjoj zaposlenici, tražeći da mu preda novac. Nakon što mu je zaposlenica predala oko 6 000 kuna, osumnjičeni se udaljio iz kladionice i u blizini mjesta događaja odbacio sunčane naočale i traper hlače, te se taksijem odvezao do adrese stanovanja. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 25-godišnjak je odveden u Istražni odjel zagrebačkog Županijskog suda.  

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici odjela općeg kriminaliteta su u suradnji sa policijskim službenicima PP Dubrava dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je 25-godišnjak 17. kolovoza ove godine oko 20,55 sati došao u sportsku kladionicu u Koledinečkoj ulici i pištoljem zaprijetio 23-godišnjoj zaposlenici, tražeći da mu preda novac. Nakon što mu je zaposlenica predala oko 6 000 kuna, osumnjičeni se udaljio iz kladionice i u blizini mjesta događaja odbacio sunčane naočale i traper hlače, te se taksijem odvezao do adrese stanovanja.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 25-godišnjak je odveden u Istražni odjel zagrebačkog Županijskog suda.

 



Stranica