Nasilničko ponašanje u obitelji

Policijski službenici PP Medveščak dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji na štetu 30-godišnje supruge i njene 55-godišnje majke. Osumnjičeni je prvi put 15. kolovoza bio nasilan prema supruzi, što ona nije prijavila policiji. Kako su posljednjih desetak dana odnosi među supružnicima bili narušeni, oštećena je u četvrtak, 25. kolovoza pozvala svoju majku kako bi joj pomogla oko djeteta, a osumnjičeni je došavši s posla oko 15,45 sati, u stanu zatekao suprugu i njenu majku te psihički i fizički bio nasilan prema njima. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju odveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici PP Medveščak dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji na štetu 30-godišnje supruge i njene 55-godišnje majke.

Osumnjičeni je prvi put 15. kolovoza bio nasilan prema supruzi, što ona nije prijavila policiji. Kako su posljednjih desetak dana odnosi među supružnicima bili narušeni, oštećena je u četvrtak, 25. kolovoza pozvala svoju majku kako bi joj pomogla oko djeteta, a osumnjičeni je došavši s posla oko 15,45 sati, u stanu zatekao suprugu i njenu majku te psihički i fizički bio nasilan prema njima. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju odveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   



Stranica