Dovršeno kriminalističko istraživanje – prijetnja

Policijski službenici 7. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 27-godišnjakinje. Osumnjičeni je u nedjelju, 4. rujna oko 9 sati u stanu, zbog neriješenih problema, fizički napao oštećenu, a potom joj prijetio smrću. U stanu se u tom trenutku bio i 32-godišnjak koji je pozvao policiju.  Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku Pritvorske jedinice policije PUZ-a, a Općinskom državnom odvjetništvu dostavljeno je Posebno izvješće.  

Policijski službenici 7. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 27-godišnjakinje. Osumnjičeni je u nedjelju, 4.  rujna oko 9 sati u stanu, zbog neriješenih problema, fizički napao oštećenu, a potom joj prijetio smrću. U stanu se u tom trenutku bio i 32-godišnjak koji je pozvao policiju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku Pritvorske jedinice policije PUZ-a, a Općinskom državnom odvjetništvu dostavljeno je Posebno izvješće.



Stranica